Ikke kategoriseret — 27 december 2013

Vejviseren skal opdateres

Så er det tid for den årlige opdatering af vejviseren. Alle i Vejsiseren vil i begyndelsen af den nye år få tilsendt en mail om kode for opdatering. Og der er sendt breve ud til alle i firmeregistret lige før jul.
Opdatering kan foretages her.

December nummeret

December nummeret af Trafik & Veje er nu på gaden. Her sættes fokus på “Fremtidens køretøjer” og “årets vejåbninger”.

I månedens synspunkt trækker formanden for Trafik&Vejes bestyrelse Allan Carstensen fremtiden op for bladet. Bestyrelsen har i slutningen af november på et strategiseminar drøftet bladets vej mod den digitale tidsalder. Bladet vil ganske vist fortsat blive trykt i mange år, men det vil snart blive muligt at abonnere på en elektronisk udgave.

Temaet om årets vejåbninger omfatter bl.a. artikler om Åhavevej i Aarhus og den udbyggede motorvej E45 mellem Skærup og Vejle N.

En artikel beskriver de rivende teknologiske udvikling på bilområdet, og de selvkørende køretøjer er faktisk lige om hjørnet.

Der er også en aktikel em en ny praksis for vintervedligeholdelse mv. på fortove kan give vejbestyrelserne store udgifter

Temanummeret indeholder 6 artikler om vejåbninger og 4 om “fremtidens bil”. Artikellisten kan ses her

Vejviser 2014 skal nu opateres og du kan på www.trafikogveje.dk finde oplysninger om 2200 personer og 1000 firmaer, kommuner m.v.

Du kan også finde vejoplysningerne på din mobil fra Vejviser databasen og 5000 artikler fra Trafik & Veje. Hent linket her.

Redaktionen ønsker rigtig god jul og godt nytår.

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)

Share

About Author

admin

(0) Readers Comments

Comments are closed.